Έμειναν από χαρτί και μελάνι οι εφορίες. . . Ποιός το καταγγέλλει; Οι ίδιοι οι εφοριακοί!!!

emeinan apo xarti oi efories

24/10/2017

emeinan apo xarti oi efories

Δείτε τι λένε οι ίδιοι:

«Οι φορολογικές υπηρεσίες εδώ και καιρό λειτουργούν βασιζόμενες αποκλειστικά στο φιλότιμο των εργαζομένων. Στη δεδομένη υποστελέχωσή τους, το χαοτικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο φορολογικό σύστημα, την έλλειψη μηχανοργάνωσης κ.λπ., έρχεται να προστεθεί και η τεράστια έλλειψη βασικών αναλώσιμων υλικών.

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι καλύπτουν από την τσέπη τους, εδώ και πολύ καιρό, τη συντήρηση των κτιρίων, την αγορά χαρτιού και μελανιών για τους εκτυπωτές, τα έξοδα καθαριότητας κ.λπ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 8όροφο κτίριο της ΙΖ Εφορίας Αθηνών, το οποίο (εκτός όλων των παραπάνω) λειτουργεί εδώ και μήνες χωρίς ανελκυστήρα. Το γεγονός αυτό έχει ως συνέπεια τα καθημερινά επεισόδια με δικαιολογημένα αγανακτισμένους πολίτες (οι οποίοι όμως αναζητούν ευθύνες απ’ τους εργαζόμενους), αλλά και την ουσιαστική μεταφορά μέρους των εργασιών της ΔΟΥ στο πεζοδρόμιο και την είσοδο της εφορίας.

Απέναντι σε αυτή την απαράδεκτη εικόνα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΟΙΚ και η ηγεσία της ΑΑΔΕ παίζουν το μπαλάκι των ευθυνών και μεταθέτουν χρονικά συνεχώς τη λύση. Ως εργαζόμενοι, αλλά και ως πολίτες δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο αυτήν την κατάσταση».

Εφημερίδα: “ALPHA FREE PRESS”

Κατεβάστε το άρθρο εδώ