Έντυπο ΤΕΑ – ΥΠ.ΟΙΚ.

Οδοντιατρική Περίθαλψη

Στο πλαίσιο αναβάθμισης και διεύρυνσης των παροχών του Ταμείου και σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ και την συνεργαζόμενη με αυτήν εταιρεία ΜΕDIADENT, η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ εξασφάλισε για τα ασφαλισμένα μέλη του την παροχή ενός πρωτοποριακού προγράμματος κάλυψης οδοντιατρικών υπηρεσιών για το έτος 2018 με πολύ χαμηλό κόστος.

Το πρόγραμμα αφορά τα εγγεγραμμένα μέλη (του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ κυρίως και εξαρτώμενα) και τους γονείς των κυρίως μελών του Ταμείου.

Ειδικότερα, η εταιρεία ΜΕDIADENT, η οποία λειτουργεί οδοντιατρείο στον 5ο όροφο του νέου Πολυιατρείου της Ευρωκλινικής με την ονομασία Σημείο Δ.Υ.Ο. (Διάγνωση – Υγεία – Ομορφιά επί της οδού Τσόχα 24 & Σούτσου 37, πλησίον στάσης μετρό Αμπελοκήπων), θα παρέχει στα ασφαλισμένα μέλη του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές, κοντά στο κόστος παροχής αυτών και με πανελλαδικό δίκτυο 140 σημείων εξυπηρέτησης (οδοντιατρείων και διαγνωστικών κέντρων) που καλύπτουν όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ενδεικτικά, το σφράγισμα θα κοστίζει μόνο 15 ευρώ ενώ η εξαγωγή 24 ευρώ και η ορθοδοντική θεραπεία από 1.360 ευρώ!

Eπιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει:
α) Για τους Ενήλικες Ασφαλισμένους του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Οδοντιατρικού Διαγνωστικού Ελέγχου και ενός ΔΩΡΕΑΝ οδοντικού καθαρισμού και

β) Για τα παιδιά τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Ορθοδοντικού Διαγνωστικού Ελέγχου και ΔΩΡΕΑΝ μία φθορίωση και απομάκρυνση πλακών.

Για αναλυτικές λεπτομέρειες του συγκεκριμένου προγράμματος, οι ασφαλισμένοι καλούνται να απευθύνονται υποχρεωτικά στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 215 500 3626 που λειτουργεί στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του οδοντιατρικού προγράμματος, αναφέροντας τον αριθμό μητρώου τους στο ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και συγκεκριμένα τον αριθμό μητρώου του εγγεγραμμένου στο Ταμείο κυρίως μέλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης του οδοντιατρικού προγράμματος καθώς επίσης και πλήρη ενημέρωση τόσο για τα σημεία του πανελλαδικού δικτύου εξυπηρέτησης όσο και για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των πράξεων οδοντιατρικής που παρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δείτε το ηλεκτρονικό αρχείο:

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

aitisi            aitisi