Δηλώστε συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή στις 21.12.2019

ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 52  –  ΤΗΛ:2310286789  –  FAX:2310275347 – 54 635 –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

www.eforiakos.com/Email: info@eforiakos.com 

                                                                   Θεσσαλονίκη, 20-11-2019

Αρ. πρωτ.:  54

«Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή»

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:00 π.μ. στο θέατρο Αριστοτέλειον (απέναντι από τον Λευκό Πύργο) για να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά μας τα Χριστούγεννα στην παιδική παράσταση «ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ the musical» σε σκηνοθεσία – απόδοση κειμένων στίχων Θέμιδος Μαρσέλλου.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της γιορτής παρακαλούμε όλοι όσοι παρευρεθείτε να το δηλώσετε στη σχετική φόρμα που έχει ανοίξει στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.eforiakos.com, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Επιπλέον, θα χρειαστεί να καταχωρίσετε τα ονοματεπώνυμα και τις ηλικίες των παιδιών σας για να βοηθήσουμε περισσότερο τον Αϊ Βασίλη και τα σκανταλιάρικα ξωτικά, στη διανομή των δώρων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας   

Κούπκας Μιχαήλ      Παπαποστόλου Μενέλαος

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

Το μιούζικαλ «Μαδαγασκάρη» βασισμένο στην ομότιτλη ταινία με τον βασιλιά της ζούγκλας Άλεξ και όλη την παρέα του το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 11.00 π.μ. αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής στο Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη)

Μια παράσταση για παιδιά, για μεγάλους αλλά και όλη την οικογένεια που θα μας χαρίσει άφθονη διασκέδαση, θα μας ξεσηκώσει και θα μας συγκινήσει.

Ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Άλεξ και όλη η παρέα της Μαδαγασκάρης μας περιμένουν για να μας μυήσουν στη μαγεία της ζούγκλας με πολλή μουσική, πολύ χορό και πολύ τραγούδι και μας προκαλούν να αντέξουμε να μείνουμε καθιστοί ως το τέλος της παράστασης!

Το νέο αυτό εγχείρημα έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία-απόδοση στίχων Θέμις Μαρσέλλου και υπόσχεται να μας ταξιδέψει. Ο βασιλιάς της ζούγκλας Άλεξ και η παρέα του είναι έτοιμοι να γνωρίσουν μαζί με εμάς τη μαγεία της ζούγκλας.

Η συγκεκριμένη παραγωγή, σχεδιάστηκε από τους δημιουργούς της για να παρουσιάζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς , τραγουδιστές και χορευτές και να απευθύνεται σε παιδικά και νεανικά κοινά σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας σα στόχο εκτός από τη διασκέδαση, την επιμόρφωση των παιδιών τόσο σε γνωστικό όσο και σε συναισθηματικό και ηθικό επίπεδο, αγγίζοντας θέματα όπως την αληθινή φιλία, την ελευθερία, την αγάπη, το θάρρος και τα όνειρα του καθενός, που με κόπο μπορούν και οφείλουν, να βγουν αληθινά!

Συντελεστές Παράστασης:
Κείμενο: Kevin Del Aguila
Πρωτότυπη μουσική και στίχοι: George Noriega & Joel Someillan
Σκηνοθεσία – απόδοση κειμένου στίχων: Θέμις Μαρσέλλου
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Παναγιώτα Κοκκορού
Χορογραφίες: Μιχάλης Ποργιάζης
Video-Mapping: Κάρολος Πορφύρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Βασιλάτου
Φωτισμοί: Στέλιος Πλασκασοβίτης Γιάννης Κυρατζής
Μουσική Διδασκαλία: Δημήτρης Μπουζάνης

Διανομή:
Αγαϊτση Εβίτα
Βασιλείαδης Θωμάς
Γαβριηλίδης Αρσένιος
Γκουντιού Ευαγγελία
Δάγκαλης Δημήτρης
Κύρτσος Νίκος
Νίκολας Αλέξης
Παπικινός Γεράσιμος
Πιτουλίδου Αντωνία
Τσαλίκη Κική

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά (με διάλειμμα)