ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕ-ΔΟΥ: “ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ COVID-19 & ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Αθήνα 7.4.2020

Αρ. Πρωτ.: 1668

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΔΟΥ προκειμένου να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε να προσφέρει υγειονομικό υλικό στα Νοσοκομεία ΣΩΤΗΡΙΑ & ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ.

Στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα, οι εφοριακοί υπάλληλοι εργάζονται με αυταπάρνηση και αυξημένη αίσθηση καθήκοντος απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, έτσι ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών στο μέτρο του δυνατού.

Οι υπάλληλοι εργάζονται εκ περιτροπής με φυσική παρουσία, αλλά και με εργασία από το σπίτι, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και προστασία όλων και προπαντός της δημόσιας υγείας.

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες μέσω email και τηλεφωνικής επικοινωνίας, κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων που μας παρέχει η τεχνολογία.

Έχουμε κατ΄ επανάληψη ζητήσει από την διοίκηση της ΑΑΔΕ και την Κυβέρνηση την ψηφιοποίηση της διαδικασίας απόδοσης των κλειδαρίθμων, ώστε να μην απαιτείται η υποχρεωτική προσέλευση των πολιτών στις εφορίες και να αποφεύγεται ο επικίνδυνος συνωστισμός.

Στα πλαίσια αυτά παρακαλούμε τους φορολογούμενους να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, όπου αυτό είναι δυνατό και να περιορίσουν τις επισκέψεις τους στις υπηρεσίες μας στις απολύτως απαραίτητες.

Για να αντιμετωπίσουμε τον αόρατο εχθρό μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ            ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ