Τεράστια τα προβλήματα στις Δ.Ο.Υ. που ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ – Κινητοποιήσεις των εφοριακών.

DOY xwris thermansh kinhtopoihseis eforiakwn

21/02/2017

DOY xwris thermansh kinhtopoihseis eforiakwn

«Ξέμειναν από καύσιμα» οι εφορίες καιοι εργαζόμενοι αποφάσισαν να κινητοποιηθούν. Προχωρούν σε αποκλεισμούς των κτιρίων των ΔΟΥ που δεν θερμαίνονται ξεκινώντας την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στην ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων ενώ την Τρίτη στη ΔΟΥ Καλλιθέας.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου των εφοριακών «τα προβλήματα των φορολογικών υπηρεσιών που σχετίζονται με την καθημερινή τους λειτουργία (έλλειψη προσωπικού, υλικοτεχνική υποδομή, μηχανοργάνωση, αναλώσιμα υλικά κλπ) είναι γνωστά. Η κατάσταση αυτή όμως, όχι μόνο δεν βελτιώνεται αλλά αντίθετα προστίθενται νέα προβλήματα που, σε πλήθος περιπτώσεων, καθιστούν αδύνατη την λειτουργία των υπηρεσιών μας.

 

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η λειτουργία μεγάλου αριθμού υπηρεσιών χωρίς θέρμανση και η ύπαρξη απαράδεκτων και επικίνδυνων συνθηκών για εργαζομένους και φορολογούμενους.

 

Είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι μέχρι τώρα διαβεβαιώσεις της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας του ΥΠ.ΟΙΚ. αποδεικνύονται κενές περιεχομένου, γιατί… προφανώς επενδύουν για την επίλυση του προβλήματος στην έλευση του καλοκαιριού.

 

Ως πρώτη αντίδραση στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση ο Σύλλογος αποφάσισε να προχωρήσει σε 2ωρο αποκλεισμό υπηρεσιών που για μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργούν χωρίς θέρμανση.

 

Συγκεκριμένα προγραμματίζονται αρχικά κινητοποιήσεις για τηνΔευτέρα 20.2.2017 στη Δ.Ο.Υ Αγίων Αναργύρων και για την Τρίτη 21.2.2017 στη Δ.Ο.Υ Καλλιθέας.

 

Οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και για όσο οι υπεύθυνοι αποποιούνται των ευθυνών τους».

 

Πηγή: www.protothema.gr