ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ εφοριακών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έξω από την Δ΄ Δ.Ο.Υ. (VIDEO & ΦΩTO)

stash ergasias thessaloniki

08/09/2017

stash ergasias thessaloniki

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο της Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου πραγματοποίησαν οι εφοριακοί των Νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής.

 

Oι εφοριακοί πραγματοποίησαν στάση εργασίας μέχρι τις 15:30, ενώ παρέμειναν στο σημείο μέχρι τις 16:00.

 

Μπροστά από στους διαδηλωτές βρισκόταν μια κλούβα των ΜΑΤ.

 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Εφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής, Μιχάλη Κούπκα, η συγκέντρωση έγινε με αφορμή τη συνάντηση, που θα έχει ο διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλής και η Υφυπουργός Οικονομικών κ. Παπανάτσιου με όλες τους διευθυντές Εφοριών Βορείου Ελλάδος στη φορολογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, στις 14:00.

 

«Το μήνυμα της σημερινής συγκέντρωσης είναι δύο λέξεις: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!. Δεν μπορούν οι εφοριακοί υπάλληλοι να είναι τα εξιλαστήρια θύματα στη διαχρονική ανυπαρξία πολιτικής βούλησης για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Ζητάμε σε όλους τους τόνους νομική θωράκιση και προστασία κατά τη διάρκεια των ελέγχων, για να μην γίνονται τα ίδια φαινόμενα που ήδη είδαμε να γίνονται αυτό το καλοκαίρι. Ζητάμε άρση της ποινικής και αστικής ευθύνης, η οποία να υπάρχει και να υφίσταται σε περιπτώσεις αποδεδειγμένου δόλου ή βαριάς αμέλειας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κούπκας.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο: