Νέα επίθεση σε εφοριακούς. Καταστηματάρχης στη Λευκάδα τους περιέλουσε με κρέμα κρέπας! Δείτε τις δηλώσεις Πιτσιλή στο ΣΚΑΪ.

krepes pitsilhs skai 2

02/09/2017

krepes pitsilhs skai 2

Πληθαίνουν τα φαινόμενα επιθέσεων κατά των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Αυτή τη φορά καταστηματάρχης περιέλουσε με κρέμα κρέπας εφοριακούς που επιχείρησαν να διενεργήσουν έλεγχο στο κατάστημα. Ο καταστηματάρχης μετά την επίθεση στους ελεγκτές τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με το lefkadapress το περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Η αστυνομία που έσπευσε έκλεισε το κατάστημα και συνέλαβε τον επιχειρηματία. Οι εφοριακοί που υπέστησαν την επίθεση μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

«Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, απειλές και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους, θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται όμως και οι συνέπειες που υφίστανται είναι πολλαπλές». Πρόσθεσε  δεότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Οπως είπε, το περιστατικό διερευνάται ενώ ανέφερε ότι προετοιμάζονται μέτρα για την περαιτέρω προστασία των ελεγκτών προκειμένου να διενεργούν απρόσκοπτα τους ελέγχους.

«Η ΑΑΔΕ ασχολείται με όλο το φάσμα της φοροδιαφυγής. Εκτός από τους προληπτικούς ελέγχους πάμε και στοχευμένα μέσω διασταυρώσεων των στοιχείων» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ και πρόσθεσε ότι σύντομα θα υπάρχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: