ΦΩΤΙΑ ξέσπασε στην Δ΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών. Σώοι οι εργαζόμενοι και οι πολίτες!

fvtia sthn D DOY Athhnwn

21/07/2017

fvtia sthn D DOY Athhnwn

Λαχτάρισαν οι εργαζόμενοι από φωτιά που ξέσπασε στη Δ΄ΔΟΥ Αθηνών!

Φωτιά στο κτίριο που στεγάζει τη Δ’ ΔΟΥ Αθηνών στην οδό Κωλέττη 14, στα Εξάρχεια, ξέσπασε χθες το πρωί, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους εργαζομένους, οι οποίοι ευτυχώς δεν κινδύνεψαν.

Ήταν λίγο μετά τις 10.45 το πρωί της Πέμπτης όταν εκδηλώθηκε η φωτιά λόγω κάποιου βραχυκυκλώματος στο υπόγειο του κτιρίου.

Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική από τους καπνούς και ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες το πρώτο που έκαναν ήταν να βοηθήσουν τους εργαζομένους να βγουν από το κτίριο.

Στη συνέχεια, οι πυροσβέστες έπεσαν στη μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν σχετικά γρήγορα να περιορίσουν και να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Συνολικά στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ξεκίνησε από το δεύτερο υπόγειο, στο οποίο υπάρχουν χιλιάδες αρχεία στοιβαγμένα και βοήθησαν στο να εξαπλωθεί γρήγορα. Για καλή τους τύχη, οι εργαζόμενοι με την παρέμβαση των πυροσβεστών δεν εγκλωβίστηκαν, ενώ δεν καταστράφηκε το αρχειακό υλικό.

«Ευτυχώς η Πυροσβεστική έφτασε πολύ γρήγορα και δεν κινδυνεύσαμε. Ξαφνικά μυρίσαμε τους καπνούς και είδαμε πως προέρχονται από το υπόγειο. Ημασταν τυχεροί που δεν εξαπλώθηκε γρήγορα η φωτιά, γιατί μπορεί να είχαμε θρηνήσει θύματα» δήλωσε εργαζόμενος της Δ’ ΔΟΥ Αθηνών, μόλις έσβησε η φωτιά. 

Εφημερίδα: “ESPRESSO”

Ημερομηνία: 21/07/2017

Διαβάστε το άρθρο εδώ

fvtia sthn D DOY Athhnwn 1

 

fvtia sthn D DOY Athhnwn 2