ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ - ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ 2024

Θεσσαλονίκη, 20/03/2024

ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ 2024

Συναδέλφισσες/Συνάδλεφοι

Υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας στις 19.3.2024, σας αποστέλλουμε συνημμένη τη Δήλωση Επιφύλαξης για την παραλαβή των προτεραιοποιημένων υποθέσεων έτους 2024.

Το συνημμένο έγγραφο απευθύνεται στους συναδέλφους που υπηρετούν στα τμήματα ελέγχου των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ (1ο και 2ο ΕΛΚΕ, ΥΕΔΔΕ, ΚΕΜΕΕΠ, ΚΕΦΟΜΕΠ κλπ).

Οι υπογραφές θα συλλεχθούν από το σύνολο των ελεγκτών με συγκεντρωτική κατάσταση, επισυνάπτοντας τις ατομικές δηλώσεις επιφύλαξης (όπως το υπόδειγμα) και θα λάβουν έναν κοινό αριθμό πρωτοκόλλου ανά Υπηρεσία.

Επισυνάπτεται: Υπόδειγμα της Δήλωσης επιφύλαξης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ 2024

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ 2024 ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (word)

ΠΡΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ

Ο/Η κάτωθι υπογράφων/ουσα ………………………………………………………………, που υπηρετώ ως ελεγκτής/τρια στην υπηρεσία ………………………………………………………, με την παρούσα δηλώνω ότι εκτελώντας τις υποθέσεις που μου ανατέθηκαν ως προτεραιοποιημένες για το έτος 2024, δεν αποδέχομαι να συνδεθεί η απόδοσή μου επ’ αυτών με τη διαδικασία της «Αξιολόγησης», όπως αυτή ορίστηκε με την απόφαση με την με αρ. πρωτ. ΔΔΑΔ Ε1191816 ΕΞ 2018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, για τους πιο κάτω λόγους:

  1. Επειδή οι στόχοι που τίθενται είναι πρακτικά ανεφάρμοστοι και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα καθήκοντά μου (συμμετοχή σε συνεργεία προληπτικού ελέγχου, μετακινήσεις εκτός έδρας, υποθέσεις που μου ανατίθενται εκτός προτεραιοποίησης) είναι αδύνατο να επιτευχθούν,
  2. Επειδή ο αριθμός των υποθέσεων που μου ανατίθενται, η βαρύτητά τους, οι ιδιαιτερότητες κάθε μίας και γενικά το πλάνο εργασίας μου μέχρι σήμερα δεν έχουν τύχει της συναίνεσής μου, δεν έχουν συζητηθεί με μένα ώστε να εκφράσω τη γνώμη μου και τις τυχόν αντιρρήσεις μου.
  3. Επειδή οι προτεραιοποιημένες υποθέσεις ήρθαν στις υπηρεσίες μας και φέτος με καθυστέρηση με αποτέλεσμα να μειώνεται ο διαθέσιμος χρόνος για τον έλεγχο αυτών,

Για όλους τους παραπάνω λόγους,

Σας δηλώνω ότι παραλαμβάνω την προτεραιοποίηση του έτους 2024 με την επιφύλαξη των παραπάνω λόγων και κάθε νομίμου δικαιώματός μου.

………………….., ……./……./2024

Ο/Η δηλών/δηλούσα