ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ.

Σύλλογος Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Χαλκιδικής

deltio typoy gia epitheseis se DOY

Στον μακροσκελή κατάλογο των επιθέσεων εναντίον συναδέλφων έρχονται να προστεθούν και τα δύο περιστατικά που διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε Δ.Ο.Υ. του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, στη μία περίπτωση μέλη συλλογικοτήτων απαίτησαν  τη διαγραφή χρεών από τον Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. και κάλεσαν την αστυνομία για να τον προσάγει στο αυτόφωρο για παράβαση καθήκοντος, πράγμα που απεφεύχθη την τελευταία στιγμή!!!!

 

Στην άλλη περίπτωση, εξαγριωμένος φορολογούμενος κινήθηκε απειλητικά και λεκτικά εναντίον συναδέλφισσας και όταν τρίτος φορολογούμενος προσπάθησε να την προστατέψει, ο φορολογούμενος χειροδίκησε εναντίον του!!!!! Όταν έφτασε η αστυνομία, ο εξαγριωμένος φορολογούμενος είχε αποχωρήσει από την Δ.Ο.Υ. 

 

Όλοι οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται από την ΒΟΥΛΗ, το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και υλοποιούνται από την διοίκηση της Α.Α.Δ.Ε. Έχουμε γίνει αδίκως ο «κυματοθραύστης» στην ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ που βιώνει η χώρα.

 

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Υπουργός Οικονομικών και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. τους υπαλλήλους τους!!!

 

Επειδή επανειλημμένως τους έχουμε προειδοποιήσει να αναλάβουν τις ευθύνες τους:

 

ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ…..

 

   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                               ΚΟΥΠΚΑΣ  ΜΙΧΑΗΛ                         ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

 

Κατεβάστε και εκτυπώστε το Δελτίο Τύπου του συλλόγου μας για τις επιθέσεις σε συναδέλφους εδώ