Σύλλογος Εφοριακών: Αίτηση συμμετοχής – Κατασκηνώσεις Θερινής Περιόδου 2023

paidikes kataskhnvshs 2021
Αίτηση συμμετοχής: Κατασκηνώσεις Θερινής Περιόδου 2023

ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 52  –  ΤΗΛ: 2310286789  – Τ.Κ. 54 635 –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

www.eforiakos.com, info@eforiakos.com

                        Αρ. Πρωτ.: 4                

    Ημερ/νία:  06/04/2023

ΘΕΜΑ: «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας συνεχίζει τις δράσεις του, με στόχο να δώσει την δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους και στα παιδιά τους να οργανώσουν το καλοκαίρι τους.

Έτσι αποφάσισε και φέτος να συμβάλει τμηματικά με το ποσό των 120,00 € στη δαπάνη όσων συνάδελφων – μελών που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε κατασκηνώσεις και summer camps κατά τη θερινή περίοδο 2023.

Οι συνάδελφοι-γονείς καλούνται να επικοινωνήσουν με την κατασκήνωση ή summer camp που επιθυμούν και να εγγραφούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.eforiakos.com έως την 31-05-2023, επισυνάπτοντας ηλεκτρονικά (ψηφιακό αρχείο – pdf) το πιστοποιητικό γεννήσεως του συμμετέχοντος παιδιού ή το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από 1-1-2010 έως 31-12-2016.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος θα συμμετέχει καταβάλλοντας τμήμα του συνολικού ποσού. Τα υπόλοιπα χρήματα ανάλογα με το τι έχει συμφωνηθεί μεταξύ γονέων και κατασκηνώσεων θα καταβληθούν από τους γονείς.

O Σύλλογος μας έχει λάβει προσφορές από κατασκηνώσεις οι οποίες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας www.eforiakos.com.

Εφιστούμε την προσοχή των συναδέλφων στην ορθή αναγραφή των στοιχείων τους και των στοιχείων των παιδιών τους, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα καταστρατήγησης της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου μας.

Επισημαίνουμε ότι:

  1. ΓΙΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ – CAMP (βλέπε ανακοίνωση προσφορών www.eforiakos.com). Το ποσό της ενίσχυσης του συλλόγου μας θα αφαιρεθεί απευθείας από το τελικό ποσό της πληρωμής που θα καταβληθεί από τον γονέα στην κατασκήνωση, δηλώνοντας ότι είναι μέλος του Συλλόγου μας.
  2. ΜΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ – CAMP                                Μετά την ολοκλήρωση όλων των κατασκηνωτικών περιόδων και των summer camps, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση για την υποβολή των δικαιολογητικών (ΑΠΥ & Υ/Δ) στο τέλος Αυγούστου, προκειμένου να καταβληθεί το ποσό των 120,00 €, για όσους συμμετέχουν σε μη συμβεβλημένες κατασκηνώσεις και summer camp.
  3. Σημείωση: Υπενθυμίζουμε ότι για την καταβολή του ποσού απαιτείται η έκδοση φορολογικού στοιχείου (ΑΠΥ).

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση του συλλόγου: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΘΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2023

Για την υποβολή αίτησης συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

2. Απαιτείται η επισύναψη ψηφιακού αρχείου (pdf) πιστοποιητικού γέννησης ή οικογενειακής κατάστασης

3. Προθεσμίας υποβολής αίτησης έως και 31-05-2023

4. Συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από 01-01-2010 έως 31-12-2016

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ