ΠΟΕ – ΔΟΥ: Συμμετέχουμε στο Κύμα αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

poedoy

26/07/2018

poedoy

Αθήνα 25.7.2018
Αρ. Πρωτ.: 1355

ΠΡΟΣ : ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

Συμμετέχουμε στο Κύμα αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Σε κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων των εργαζομένων του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ με το Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή που έγινε στις 24 Ιουλίου 2018 οργανώθηκε το πλαίσιο συντονισμού της πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης των εργαζομένων προς τα θύματα και τους πυρόπληκτους της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΟΕ- ΔΟΥ καλεί τους πρωτοβάθμιους συλλόγους όλης της χώρας σε κοινή δράση. Η έμπρακτη αλληλεγγύη μας, τούτες τις δύσκολες στιγμές, που ο ανθρώπινος πόνος περισσεύει είναι καθήκον και ανάγκη, προκειμένου να ανακουφίσουμε στο ελάχιστο τα θύματα της πύρινης τραγωδίας.

Συντονιζόμαστε με τις παρακάτω πρωτοβουλίες: 

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στο Υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ μπορούν να προσέρχονται στα τμήματα αιμοδοσίας των Νοσοκομείων όλης της χώρας για εθελοντική αιμοδοσία. Δηλώνουν ότι είναι για τους πυρόπληκτους της Αττικής και παίρνουν την σχετική βεβαίωση.

Την Τετάρτη 1 και Πέμπτη 2 Αυγούστου συμμετέχουμε στην Παναττική αιμοδοσία που θα γίνει στο Μετρό στο Σύνταγμα από τις 10:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.

Στην Καραγεώργη Σερβίας 8 στο ισόγειο θα συγκεντρώνονται από αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους πληγέντες, από 08:30 π.μ. έως 15:30 μ.μ. 

Συστήνεται ομάδα εθελοντών υπαλλήλων της ΑΑΔΕ στην Αττική η οποία θα τεθεί στη διάθεση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον συντονισμό της οποίας θα έχουν οι Ομοσπονδίες και οι Σύλλογοι των εργαζομένων, όπου και θα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Παράλληλα με εντολή του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλή οι Προϊστάμενοι των ΔΟΥ της Φορολογικής Περιφέρειας Αττικής έχουν κληθεί να μεριμνήσουν το συντομότερο δυνατόν για τον εντοπισμό τυχόν περιπτώσεων υπαλλήλων τους, που έχουν πληγεί με οποιονδήποτε τρόπο από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ώστε να τους παρασχεθεί κάθε είδους διευκόλυνση. Σας καλούμε όλους και όλες για άλλη μια φορά να δείξουμε την κοινωνική μας ευαισθησία στο πλαίσιο της ανθρώπινης αλληλεγγύης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ             ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

Δείτε και κατεβάστε την ανακοίνωση με τις δράσεις για τους πυρόπληκτους εδώ