Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για 822 μόνιμους στην ΑΑΔΕ θα διεξαχθεί 22 και 23 Οκτωβρίου

Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για 822 μόνιμους στην ΑΑΔΕ θα διεξαχθεί 22 και 23 Οκτωβρίου

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 θα διεξαχθεί ο γραπτός διαγωνισμός για την πλήρωση 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού στην Α.Α.Δ.Ε.

Πιο συγκεκριμένα η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 θα διεξαχθεί ο γραπτός διαγωνισμός για την πλήρωση συνολικά οκτακοσίων είκοσι δύο (822) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων [προκήρυξη 1Γ/2022 (ΦΕΚ 9/τ. Α.Σ.Ε.Π./25.02.2022)], σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες ΑχαΐαςΗρακλείουΘεσσαλονίκηςΚεντρικού Τομέα Αθηνών και Πειραιά.

Τα εξεταστικά κέντρα, στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π..

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των εξετάσεων

Πώς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να εξεταστούν σε τρία μαθήματα ή τέσσερα μαθήματα αναλόγως της ειδικότητας για την οποία διαγωνίζονται.

Το μάθημα Λεκτικές Δεξιότητες – Κατανόηση Κειμένων είναι κοινό για όλους τους υποψηφίους, ενώ τα υπόλοιπα μαζί με τους συντελεστές βαρύτητας που έχουν κατά την εξέταση είναι τα εξής:

diagonismos aade