Επίθεση σε εφοριακούς από οδηγό φορτηγού στο Ρέθυμνο: Ρήξη τυμπάνου έπαθε η ελεγκτής

Επίθεση σε εφοριακούς από οδηγό φορτηγού στο Ρέθυμνο

Στο νοσοκομείο οι τραυματίες – Αναζητείται ο οδηγός φορτηγού που αρνήθηκε τον έλεγχο

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από το Ρέθυμνο εφοριακοί – ελεγκτές της υπηρεσίας Ελέγχου και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων, της ΑΑΔΕ, από οδηγό φορτηγού, στο οποίο επρόκειτο να διενεργήσουν έλεγχο.

Το φορτηγό ήταν σταματημένο σε καντίνα λίγο έξω από την πόλη, αλλά όταν οι εφοριακοί ζήτησαν από τον οδηγό παραστατικά και αποδεικτικά έγγραφα για το φορτίο που μετέφερε, εκείνος τους επιτέθηκε και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, σπεύδοντας να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα δύο εφοριακοί να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, εκ των οποίων μια εφοριακός με βαριά τραύματα.

Από την πρώτη στιγμή, ενημερώθηκε ο διοικητής της ΑΑΔΕ για το επεισόδιο. Ο κ. Πιτσιλής, ο οποίος και επικοινώνησε με την ηγεσία της ΕΛΑΣ, που κινητοποιήθηκε άμεσα, αναζητώντας τα ίχνη του δράστη, ενώ αφαιρέθηκαν επί τόπου οι πινακίδες ρου φορτηγού για να ενεργηθούν τα περαιτέρω.Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους

Με τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκαν οι δύο εφοριακοί στο νοσοκομείο οι οποίοι βρίσκονται παράλληλα και σε κατάσταση σοκ.

«Τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη φέρουν τραύματα στο κεφάλι με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Τα τραύματα πιθανότατα προέρχονται από γροθιές που δέχθηκαν και αυτήν την ώρα υποβάλλονται σε μία σειρά εξετάσεων. Και οι δύο είναι εμφανώς σοκαρισμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης στο www.cretapost.gr.