ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: “Δηλώσεις σε ημερίδα για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών”

Μενέλαος Παπαποστόλου: Δηλώσεις σε φορολογική ημερίδα με θέμα «Μείωση φορολογικών συντελεστών - Προσέλκυση επενδύσεων – Οικονομική ανάπτυξη»

Δείτε τις δηλώσεις του Μενέλαου Παπαποστόλου, Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής & Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Εφοριακών, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Δημοτικού Σταθμού TV100, από τη φορολογική ημερίδα που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Εφοριακών Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με θέμα «Μείωση φορολογικών συντελεστών – Προσέλκυση επενδύσεων – Οικονομική ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε στις 08/05/2019.

Συγκεκριμένα, τονίστηκε ότι: «Η μείωση των φορολογικών συντελεστών αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να ωθηθεί η οικονομία σε ανάπτυξη, αλλά όχι ικανή, από μόνη της, για να επιτευχθούν οι υψηλοί ρυθμοί που απαιτούνται, ώστε η χώρα να διασφαλίσει πώς θα μπει σε μακροχρόνια βιώσιμο μονοπάτι. Εξίσου κρίσιμο είναι να δρομολογηθούν διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να διαμορφωθεί φιλικό επενδυτικό περιβάλλον.»

Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Λιάμης

Κάμερα: Σάκης Σώνης

Μοντάζ: Παντελής Ταχτσής

Μιλούν: Μενέλαος Παπαποστόλου (Γ. Γ. Συλλόγου Εφοριακών Θεσ/νίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής), Παναγιώτης Μενεξόπουλος (Γ.Γ. ΕΒΕΘ).