Προχωρά η αξιολόγηση από τον διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. κ. Πιτσιλή.

tsakalwtos paizei me to kinhto toy 1

tsakalwtos paizei me to kinhto toy 1

Άρθρο: “Προχωρά η αξιολόγηση από τον διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.”

Εφημερίδα: “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”

Ημερομηνία: 17/06/2017

Κατεβάστε το άρθρο εδώ

Ανένδοτος, παρά τις πιέσεις και τις συνήθεις συνδικαλιστικές γκρίνιες, εμφανίζεται ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, καθιστώντας σαφές σε κάθε κατεύθυνση ότι το σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού θα προχωρήσει και θα εφαρμοστεί, χωρίς εμπάθειες, με αντικειμενικά κριτήρια και με στόχο να αξιοποιηθεί στο έπακρο το έμψυχο δυναμικό, ειδικά εκεί όπου «πονάει» ο ελεγκτικός μηχανισμός.

Ακόμα και όσοι έχουν διατυπώσει επιφυλάξεις για το πώς θα γίνει η αξιολόγηση ελεγκτών και λοιπών εφοριακών-τελωνειακών υπαλλήλων, αναγνωρίζουν ότι ο επικεφαλής της Αρχής έχει δείξει εμπράκτως ότι δεν κοιτάζει ούτε κομματικές ταυτότητες ούτε προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, προτάσσοντας την επιτακτική ανάγκη να αλλάξει χαρακτήρα και φιλοσοφία η Φορολογική Διοίκηση.

Όσοι έχουν συνεργαστεί, μάλιστα, μαζί του έως τώρα σημειώνουν ότι έχει τα αυτιά του ανοικτά, δεν είναι δογματικός και είναι δεκτικός σε προτάσεις και ιδέες που μπορούν να διευκολύνουν το έργο του ελεγκτικού μηχανισμού.

Οι μόνοι που δεν αισθάνονται και τόσο άνετα είναι εκείνοι που είχαν βολευτεί σε μια κακώς εννοούμενη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, «ξεχνώντας» ότι η δουλειά τους είναι στον δρόμο και όχι πίσω από ένα γραφείο…