Δηλώστε συμμετοχή: «Ένα δώρο στα παιδιά μας για τα Χριστούγεννα»

Δηλώστε συμμετοχή: «Ένα δώρο στα παιδιά μας για τα Χριστούγεννα»

Θεσσαλονίκη,  2-12-2020

Αρ. Πρωτ.: 83   

«Ένα δώρο στα παιδιά μας για τα Χριστούγεννα»   

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Φέτος, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης δεν θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια στις παιδικές παραστάσεις που διοργάνωνε ο Σύλλογος μας.

Αυτός όμως σημαίνει, ότι όλοι μας, πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω για να προσφέρουμε στα παιδιά την αίσθηση ότι η ζωή παρά τα προβλήματα, τους περιορισμούς και τις προκλήσεις της δύσκολης αυτής περιόδου συνεχίζεται και ότι σύντομα θα επιστρέψουν στα σχολεία και στους φίλους τους και θα έρθουν πολλές γιορτές, που θα τις γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Ο Σύλλογος μας, αποφάσισε και φέτος, να τηρήσει την παράδοση και να προσφέρει στους μικρούς μας φίλους, ένα δώρο για τα Χριστούγεννα. Εσείς, θα πρέπει να δηλώσετε στη σχετική φόρμα που έχει ανοίξει στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, www.eforiakos.com , μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2020, τα ονοματεπώνυμα και τις ηλικίες των παιδιών σας για να βοηθήσετε τον Αϊ Βασίλη στην επιλογή των δώρων.

Προσοχή! Δεν θα δοθεί παράταση στην ημερομηνία, γιατί φέτος θα πρέπει να διανείμουμε τα δώρα στις υπηρεσίες, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας   

Κούπκας Μιχαήλ      Παπαποστόλου Μενέλαος

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση του συλλόγου για το χριστουγεννιάτικο παιδικό δώρο εδώ

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα: