ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ. κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Δ.Ο.Υ. κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ

10.03.2025

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ. κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου μας υιοθετήσαμε πλήρως το υπόμνημα των ελεγκτών του 1ου και 2ου ΕΛ.ΚΕ. Θεσσαλονίκης για τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν και το αποστείλαμε όπως μας ζητήθηκε με ηλεκτρονική αλληλογραφία στις 27.01.2025 στο Διοικητή της ΑΑΔΕ και στους λοιπούς αποδεκτές (ΣΥΝΗΜ. 1: Εmail,  ΣΥΝΗΜ. 2: Αποδεικτικό Παραλαβής) και στις 3.2.2025 στην ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ., το οποίο παραλήφθηκε την ίδια μέρα 3.2.2025. (ΣΥΝΗΜ. 3: Εmail, ΣΥΝΗΜ. 4: Αποδεικτικό Παραλαβής). Επισημαίνεται ότι τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, που ήταν παρόντα στην συνεδρίαση στις  27.01.2025 κ. Ιακωβάκης Απόστολος και κ. Τζανέτος Γεώργιος και ανήκουν στην παράταξη του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ., έλαβαν πλήρη γνώση).

Εν συνεχεία, στις 6.2.2025 πραγματοποιήθηκε δια ζώσης το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ. στην Αθήνα, παρουσία 30 Γενικών Συμβούλων από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων Γενικών Συμβούλων και ο κ. Τσαγκαράκης Γεώργιος και ο κ. Ευαγγελόπουλος Κωνσταντίνος, που είναι και μέλος του Συλλόγου μας, αλλά και οι υπόλοιποι 4 της παράταξης Σ.Α.Σ. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής που συμμετείχε ως Γενικός Σύμβουλος, στην ομιλία του τόνισε ότι το έγγραφο αυτό πρέπει να σταλεί σε όλους του Συλλόγους προς ενημέρωση και αν συμφωνούν να υιοθετηθεί άμεσα. (ΣΥΝΗΜ. 5 – Πρακτικά Ομιλίας Προέδρου του Συλλόγου μας).

 Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με Πρόεδρους Συλλόγων, που αναζήτησαν το έγγραφο, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το έγγραφο του συλλόγου μας «εξαφανίστηκε» και ευθύς αμέσως επαναπροωθήσαμε το από 3.2.2025 αρχικό μας ηλεκτρονικό μήνυμα μας προς την ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ., προκειμένου να κοινοποιηθεί σε όλους του συλλόγους (ΣΥΝΗΜ. 6:  Email, ΣΥΝΗΜ: 7: Αποδεικτικό Παραλαβής), διότι ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ κ.  Τσαγκαράκης Γεώργιος όχι μόνο δεν πρωτοκόλλησε το έγγραφο του Συλλόγου μας και δεν το έστειλε στους συλλόγους ως όφειλε εκ των καθηκόντων του και ενώ τελούσε σε πλήρη γνώση του ιδίου και της παράταξής του, δηλαδή το απέκρυψε, αλλά είχε και το απύθμενο θράσος σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να δηλώσει άγνοια και ψεύδη!!!

Σύμφωνα, με το άρθρο 16 παρ. 3 περ. γ΄και στ΄ του καταστατικού της Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ., ο Γενικός Γραμματέας επιμελείται της αλληλογραφίας και ενημερώνει ανελλιπώς το πρωτόκολλο εισερχόμενων και εξερχομένων εγγράφων.  (ΣΥΝΗΜ. 8:  Καταστατικό ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.). Διερωτόμαστε αν ο Γενικός Γραμματέα της ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ είναι ποτέ στα γραφεία της ομοσπονδίας στην Αθήνα, αν έχει αντιληφθεί ότι είναι μέλος της Διοίκησης της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. και αν έχει συνειδητοποιήσει την ευθύνη της θέσης που έχει αναλάβει, για την οποία έχει πλήρη απαλλαγή από τα καθήκοντα της εργασίας του.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΣΑ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Ο Πρόεδρος       Η Γεν. Γραμματέας

Μενέλαος Παπαποστόλου Σμαρώ Καρακατσάνη

Τα συνημμένα της ανακοίνωσης λόγω του μεγάλου όγκου μπορείτε να τα δείτε: https://we.tl/t-NxdCqoxPS6

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π Ο Ε – Δ Ο Υ