ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: “Όταν το ψέμα, ο εμπαιγμός και η υποκρισία… γίνονται μόνιμη συνήθεια!!!”

Σύλλογος Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Χαλκιδικής

anakoinwsh syllogoy eforiakwn thessalonikhs gia misthologikh exomoiwsh kai prostasia

Ενώ ο Υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος είχε δεσμευτεί στη συνάντηση των τριών Ομοσπονδιών στις 14/03/2018 να λύσει μόνιμα το πρόβλημα της μισθολογικής εξομοίωσης μέχρι 30/05 και να φέρει σχετική διάταξη νόμου προς ψήφιση που θα αφορούσε όλο το Υπ. Οικ., τελικά σε νέα συνάντηση στις 18/06/2018, μας λέει ότι θα συγκροτηθεί τριμερής επιτροπή αποτελούμενη από τον Υπουργό Οικονομικών, τον Διοικητή της ΑΑΔΕ και την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης προκειμένου να γίνει εκ νέου διαπραγμάτευση. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ!!!!!

 

Ρωτάμε τον κ. Υπουργό τί άλλαξε μέσα σε 3 μήνες, όταν ο ίδιος μας διαβεβαίωνε ότι οι θεσμοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο θέμα της μισθολογικής εξομοίωσης!!!!

 

Είναι τώρα πλέον ξεκάθαρο ότι ο κ. Υπουργός Οικονομικών συντάσσεται με την εμμονή του κ. Διοικητή της ΑΑΔΕ για ατομικό μισθολόγιο βάσει των περιγραμμάτων θέσεων.

 

Η ίδια ακριβώς παλινωδία και στο θέμα της ευθύνης και της προστασίας….. Από πέρσι το καλοκαίρι Υπ. Οικ. και ΑΑΔΕ υποτίθεται ότι θα έφερναν σχετική διάταξη προς ψήφιση, ενώ τα κρούσματα βίαιων επιθέσεων εναντίον μας, όλο και πληθαίνουν…….


ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΥΠΟΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ!!!!

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

     ΚΟΥΠΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ                          ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

 

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση του συλλόγου μας εδώ