ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ-ΧΑΛ/ΚΗΣ: Οδηγίες συμμετοχής στο σεμινάριο φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 2015.

syllogos thessalonikhs kilkis xalkidikhs seminario

05/05/2016

 syllogos thessalonikhs kilkis xalkidikhs seminario

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την Φορολογική Επιθεώρηση διοργανώνει το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 από 9:30π.μ. – 14:30μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σεμινάριο «Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Φορολογικού έτους 2015».

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας το σεμινάριο θα εκπέμπεται και διαδικτυακά (webinar) με livestreaming. Συνεπώς όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησής του σεμιναρίου και από το σπίτι ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει σύνδεση internet, εφόσον όμως επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (www.eforiakos.com) και ακολουθώντας τα βήματα ή πατώντας στο σχετικό εικονίδιο, λάβουν τον απαραίτητο κωδικό. 

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, θα κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα  διεξαγωγής του σεμιναρίου http://www.livemedia.gr/forologiki-syllogos-thessalonikis για παραλαβή κωδικών. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα καλέστε στο 2312204160

Για την καλύτερη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα μοιραστούν έντυπα Ε1, Ε2, Ε3 και τα συνημμένα της ΠΟΛ. 1274/2015 σε όσους συναδέλφους παρακολουθήσουν το σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Για όλους όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο διαδικτυακά, θα ήταν χρήσιμο να έχετε προμηθευτεί τα έντυπα ή διαφορετικά να τα κατεβάσετε ηλεκτρονικά.   Οι σημειώσεις του σεμιναρίου θα διανεμηθούν ηλεκτρονικά στα email που έχετε δηλώσει στις γραμματείες των υπηρεσιών μας. 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  

Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής

 

Κούπκας Μιχάλης

Ο Πρόεδρος της  

 Φορολογικής Επιθεώρησης

 

Μιχαήλ Πιερής

 

 afisa seminarioy