ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 14.06.2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:30.

diadiktyako seminario gia th dienergeia toy prolhptikoy elegxoy

12/06/2017

diadiktyako seminario gia th dienergeia toy prolhptikoy elegxoy

Το Περιοδικό “Φορολογική Επιθεώρηση” της ΠΟΕ-ΔΟY, διοργανώνει ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14.06.2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:30, με συνδρομή και εισηγητές της ΑΑΔΕ και ΘΕΜΑΤΑ: 

– Χρόνος – τρόπος έκδοσης στοιχείων για διακίνηση αγαθών – εξαιρέσεις. 
– Έλεγχος περιεχομένου δεδομένων Φ.Η.Μ.
– Επιβολή του μέτρου αναστολής λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων και επι-βολή της ειδικής χρηματικής κύρωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13Α του ν. 2523/1997.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ του Σεμιναρίου θα είναι τα στελέχη της ΑΑΔΕ: κ. Παπανικολάου Γεώργιος, κα Κομπολίτου Αικατερίνη, κα Νικολαράκου Κορίνα και κ. Τρυποσκούφης Θεόδωρος.

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, θα κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα διεξαγωγής του σεμιναρίου https://www.livemedia.gr/forologiki2 για παραλαβή κωδικών.

Ερωτήσεις επί της θεματολογίας του Σεμιναρίου, μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail: foroepi@poedoy.gr μέχρι και την Τετάρτη 14.6.17 και ώρα 11 π.μ. Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου απ’ τους συναδέλφους εισηγητές.

Δείτε και κατεβάστε την ανακοίνωση του Περιοδικού “ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ” της ΠΟΕ-ΔΟΥ εδώ