ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ!!!

ΠΟΕ - ΔΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αθήνα 19.12.2019

Αρ. Πρωτ.: 1605

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ!!!

 

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της ΑΑΔΕ προκειμένου να μετακυλήσει στους εργαζόμενους τις τεράστιες ευθύνες της ηγεσίας για την παραγραφή χιλιάδων υποθέσεων μη δηλωθέντων αναδρομικών που έλαβαν περίπου 200.000 φορολογούμενοι το έτος 2013.

Είναι ανήθικο να στέλνεται την 18.12.2019 στις εφορίες όλης της χώρας έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης με την ένδειξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ και θέμα την έκδοση πράξεων διοικητικού προσδιορισμού φόρου με βάση στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η διοίκηση εδώ και πάρα πολύ καιρό, ώστε να παραγραφούν στα χέρια των συναδέλφων!!!!!!

Οι υποθέσεις που η κάθε υπηρεσία έχει παραλάβει υπερβαίνουν σε αρκετές περιπτώσεις τις 4.000 και πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους, διότι διαφορετικά παραγράφονται, με σημαντική ζημία για το ελληνικό δημόσιο, με απόλυτη και μοναδική ευθύνη της διοίκησης.

Τους διαμηνύσαμε ότι δεν θα γίνουμε Ιφιγένειες!!!!!!!

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος μας. Αυτοί που κατηγορούν τους εργαζόμενους ότι δεν θέλουν την αξιολόγηση ας κάνουν πρώτοι την αυτοκριτική τους!!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

                                      Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ          ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Κατεβάστε και εκτυπώστε το Δελτίο Τύπου εδώ