ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ & ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ

ΠΟΕ - ΔΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Aθήνα 24.9.2021

Αρ. Πρωτ.: 1894

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ & ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ έχει εκφράσει διαχρονικά και προς όλες τις κατευθύνσεις την πάγια θέση της για την εφαρμογή ενός δίκαιου και αξιοκρατικού συστήματος επιλογής προϊσταμένων χωρίς αποκλεισμούς και φωτογραφικές προκηρύξεις.

Με την καθιέρωση του νέου Μισθολογίου της ΑΑΔΕ η ανάγκη για αξιοκρατία και διαφάνεια έγινε πιο επιτακτική και απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή του.

Συχνά παρατηρείται το φαινόμενο να προκηρύσσονται θέσεις για τις οποίες αντί να προχωρήσει η διαδικασία επιλογής «παγώνει» και τοποθετούνται εκεί υπάλληλοι με απευθείας αναθέσεις ή με μεταθέσεις.

Υπηρεσίες με σημαντικό ελεγκτικό αντικείμενο παραμένουν ακέφαλες για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ενώ οι θέσεις των Τμηματαρχών έχουν να προκηρυχθούν πάρα πολλά χρόνια.

Γίνονται προκηρύξεις θέσεων προϊσταμένων και αφού κοινοποιηθούν τα φύλλα αξιολόγησης (μόρια) στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους επαναπροκηρύσσονται με διαφορετικά κριτήρια!!!!!

  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕΤΡΗΣΙΜΩΝ, ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ
  • ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση εδώ