ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ 1Γ/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ 1Γ/2017

Αθήνα 22.10.2020

Αρ. Πρωτ.: 1740

 

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 1Γ/2017

Στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 16/10/20 απορρίφτηκαν όλες οι αιτήσεις μεταθέσεων των συναδέλφων της 1Γ/2017, παρά το γεγονός ότι στο αντίστοιχο Υπηρεσιακό της 7/8/20 είχαν εγκριθεί ορισμένες εξ αυτών.

Θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός αυτό, δεδομένου ότι η Διοίκηση μέσω της Υπηρεσιακής ηγεσίας, είχε εκφραστεί υπέρ της ικανοποίησης κάποιων αιτημάτων, βάσει ορισμένων κριτήριων που είχαν συμφωνηθεί και τηρήθηκαν στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Αυγούστου. Να υπενθυμίσουμε ότι, οι συνάδελφοι της 1Γ/2017 δεν λαμβάνουν την προσωπική διαφορά και αναγκάζονται να διατηρούν δύο σπίτια, με αποτέλεσμα ορισμένοι να έχουν  φτάσει στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης.

Στο επιχείρημα του ότι γνώριζαν που δήλωναν, απαντάμε πως δεν ήξεραν την οικονομική αφαίμαξη που θα υφίσταντο κατά την διάρκεια της 9μηνης εκπαίδευσης, καθώς επίσης δεν γνώριζαν και την έλευση της πανδημίας του covid-19 με τις συνέπειές της (οικονομικές και μη). Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενη περίοδο επιβλήθηκε απαγόρευση μετακινήσεων και είναι πολύ πιθανόν να επιβληθεί περιορισμός και στο άμεσο μέλλον, όχι μόνο στην ίδια πόλη άλλα και από πόλη σε πόλη για τον περιορισμό της πανδημίας.

Για όλα τα ανωτέρω,

Καταγγέλλουμε ομόφωνα την αλλαγή στάσης της Διοίκησης της ΑΑΔΕ ως προς την διαχείριση των αιτημάτων μετάθεσης των συναδέλφων της 1Γ/2017 και ζητάμε την πραγματοποίηση των μεταθέσεων εκείνων που εμπίπτουν στα κριτήρια που είχαν αρχικά συμφωνηθεί.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ         ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση εδώ