Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΠΟΕ-ΔΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΗΓΕΓΓΥΗ ΚΑΙ...

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΗΓΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ.

26/05/2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, 

Σας ενημερώνουμε ότι ο στόχος της συγκέντρωσης των 3.000 αιτήσεων εγγραφής στο νέο εγχείρημα επαναλειτουργίας του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ επιτεύχθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο όριο εγγραφών υπαγορεύτηκε από τη σχετική αναλογιστική μελέτη που εκπονήθηκε από το Ταμείο και εγκρίθηκε από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως αρμόδιες εποπτικές αρχές των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Όσοι συνάδελφοι δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για την επαναλειτουργία του Ταμείου και την εν εξελίξει περίοδο εγγραφών μπορούν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τις αιτήσεις εγγραφής τους στο Ταμείο έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης περιόδου εγγραφών για κατάρτιση του νέου μητρώου ασφαλισμένων μελών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και έγκρισή του από τις εποπτικές αρχές προκειμένου να μπορέσει στη συνέχεια η διοίκηση του Ταμείου να προχωρήσει στην έναρξη της περιόδου ασφαλιστικής κάλυψης των μελών του.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους για το ενδιαφέρον, τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια επανεκκίνησης του Ταμείου.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με αίσθημα ΑΛΛΗΓΕΓΓΥΗΣ, για ένα βιώσιμο, λειτουργικό και αποτελεσματικό ΤΕΑ, το οποίο θα είναι πάντα δίπλα στο συνάδελφο σήμερα και στο μέλλον.