Ρένα Υφαντή, Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΔΟΥ για επίθεση στην ΔΟΥ Κοζάνης (Bίντεο): “Είμαστε ο σάκος του μποξ που εκτονώνονται οι φορολογούμενοι όταν αισθάνονται ότι αδικούνται”

Ρένα Υφαντή, Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΔΟΥ για επίθεση στην ΔΟΥ Κοζάνης (βίντεο): "Είμαστε ο σάκος του μποξ που εκτονώνονται οι φορολογούμενοι όταν αισθάνονται οι αδικούνται"

“Οι πολίτες για να εκδηλώσουν την αγανάκτησή τους στις πολιτικές λιτότητας και την υπερφορολόγηση ξεσπούν στους εργαζόμενους στις ΔΟΥ” τόνισε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΔΟΥ Ρένα Υφαντή η οποία επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης την ΔΟΥ Κοζάνης μαζί με το κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ από την Αθήνα.

Η κ. Υφαντή αναφερόμενη στις προτάσεις που κατέθεσε η Ομοσπονδία Εφοριακών στην Κυβέρνηση για προστασία των εργαζόμενων του κλάδου, τόνισε πως πρέπει να τοποθετηθούν μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων στις εισόδους των ΔΟΥ, συχνή περιπολία από αστυνομικούς και όπου επιτρέπεται μόνιμη φύλαξη, λήψη μέριμνας για τα θύματα και τις οικογένειές συναδέλφων που έχουν δεχθεί επιθέσεις, αυστηροποίηση των ποινών για τους δράστες των επιθέσεων και ολοκλήρωση της μηχανογράφησης για διεκπαιρέωση ολων των συναλλαγών με το κοινό ηλεκτρονικά.

Δείτε το βίντεο 

Γιάννης Πάϊδας, Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ για επίθεση στην ΔΟΥ Κοζάνης: “Απειλές δέχονται καθημερινά εργαζόμενοι των ΔΟΥ της χώρας” (video)

Τραμπουκισμούς, απειλές και βιαιοπραγίες σε καθημερινή βάση σε εργζόμενους των ΔΟΥ της χώρας μας, κατήγγειλε σε συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ Γιάννης Πάϊδας με αφορμή την επίθεση στην ΔΟΥ Κοζάνης.

Ο κ. Πάϊδας βρέθηκε σήμερα στην Κοζάνη και επισκέφθηκε με κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ την εφορία και συνομίλησε με τον Διευθυντή και τους εργαζόμενους και ανακοίνωσε πως ο φορέας έχει ήδη καταθέσει προτάσεις στην Κυβέρνηση για την λήψη μέτρων προστασίας των δημοσίων υπαλλήλων σε ΔΟΥ, νοσοκομεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Δείτε το βίντεο