Μήνυμα Προέδρου

dake eforiakwn

dake eforiakwn

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Καλώς ήρθατε στη νέα μας ιστοσελίδα. 

Η ΔΑΚΕ Εφοριακών στην οποία έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος, αγωνίζεται διαχρονικά με γνώμονα αποκλειστικά τα συμφέροντα του κλάδου, πέρα από μικροκομματικές σκοπιμότητες, με συνέπεια στις αρχές της για τα δίκαια αιτήματα όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων.

Η αγωνιστική μας πορεία δικαιώθηκε στις τελευταίες συνδικαλιστικές εκλογές όταν ο κλάδος μας τίμησε δίνοντας μας την πρώτη θέση.

Τα τελευταία τέσσερα δύσκολα χρόνια ο Εφοριακός κλάδος αιμορραγεί από τα αλλεπάλληλα πλήγματα που επέφεραν οι μνημονιακές πολιτικές στα εισοδήματα, στα δικαιώματα μα πάνω από όλα στην αξιοπρέπεια του.

Το προσωπικό μας στοίχημα σαν παράταξη είναι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποκτήσει ξανά ο συνδικαλισμός το πραγματικό του νόημα που είναι η ανιδιοτελής προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και μόνο.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες πάντα από την πρώτη γραμμή των αγώνων με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, έχοντας έμπρακτα αποδείξει την ανεξαρτησία μας μακριά από κάθε κομματική ένταξη, ώστε ο επιστημονικός μας κλάδος να επανακτήσει το χαμένο του κύρος με αποτέλεσμα και την οικονομική του αναβάθμιση.

Πιστεύουμε πως η νέα ηλεκτρονική μας σελίδα θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο υπεύθυνης πληροφόρησης και γόνιμης ανταλλαγής απόψεων. Θέλουμε τη συμμετοχή σας στο διάλογο, τη συνεισφορά σας στην προσπάθειά μας και τη στήριξή σας στον κοινό μας αγώνα. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ 

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ