Ανακοίνωση – Ενημέρωση: Μεγάλη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την ‘’αξιολόγηση’’

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ Η ΑΔΕΔΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΘΕΟΧΑΡΗ

Αθήνα, 25.6.2019

                                                                                                 Αρ. Πρωτ.: 1479

 

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Μεγάλη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την ‘’αξιολόγηση’’

 

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι

Η ομόφωνη απόφαση της Ομοσπονδίας μας για κήρυξη Απεργίας – Αποχής απ’ την απαράδεκτη διαδικασία της δήθεν αξιολόγησης που προωθεί η ηγεσία της ΑΑΔΕ βρίσκει σχεδόν καθολική αποδοχή στους συναδέλφους. Διαπαραταξιακές επιτροπές, των Συλλόγων όλης της χώρας και της Ομοσπονδίας, επισκέπτονται τις υπηρεσίες και ενημερώνουν τους συναδέλφους για το περιεχόμενο της ‘’αξιολόγησης’’, ξεκινώντας ταυτόχρονα τη συλλογή των υπογραφών συμμετοχής στην Απεργία – Αποχή απ’ την αξιολόγηση.

Η συμμετοχή στην απεργία  μέχρι τώρα υπερβαίνει σε ποσοστά το 90% των συναδέλφων, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε μεγάλο αριθμό υπηρεσιών η συλλογή υπογραφών έχει ολοκληρωθεί πολύ πριν την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης -ενημέρωσης απ’ τη διαπαραταξιακή επιτροπή, μετά από πρωτοβουλίες των εκεί συναδέλφων.

Η όλη διαδικασία ενημερώσεων και συλλογής υπογραφών αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην ηγεσία της ΑΑΔΕ, αλλά και την πολιτική ηγεσία. Το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να δεχτούν τα Ατομικά Συμβόλαια, τους ατομικούς στόχους και τα ατομικά μισθολόγια. Το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουμε οι υπηρεσίες μας να μετατραπούν σε πεδίο κανιβαλισμού μεταξύ των εργαζομένων στο όνομα της δήθεν κυκλικής αξιολόγησης.

Η ηγεσία της ΑΑΔΕ και η πολιτική ηγεσία είναι πλέον υποχρεωμένες να αφουγκραστούν το βροντερό μήνυμα των εργαζομένων και να αποσύρουν το έκτρωμα της δήθεν αξιολόγησης. Σε διαφορετική περίπτωση αναλαμβάνουν στο απόλυτο την ευθύνη για τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν το επόμενο διάστημα στο εσωτερικό των υπηρεσιών μας.

Κατεβάστε και εκτυπώστε την ανακοίνωση εδώ